Изработка на сайт

Изработка на сайт. Как работим?

При изработката на всеки уеб сайт при нас, имате възможност да изберете измежду стотиците видове шаблони или да бъде изработен по напълно индивидуален дизайн. Може да разгледате част от тях в „Готови шаблони“ Ако не намирате подходящият за вас се свържете с нас на info@webstudioyana.com и ще ви помогнем в избора.
Шаблоните са само примерни и са част от DIVI. Всеки един от тях може да бъде преработен според вашите предпочитания. Ние ще изработим вашият уеб сайт според нуждите на вашия бранд и предоставената от вас информация. Така ще имате напълно индивидуален, модерен и работещ уеб сайт.

Стъпки по изграждането на сайт. Как работим?

Стъпки по изграждане на сайт

Стъпки по изграждането на уеб сайт. Как работим?

  1. Обсъждане на структурата на уебсайта – брой и видове страници, менюта и т.н.
  2. Избор на цветове и лого.
  3. Избор на примерна тема (шаблон).
  4. Предоставяне на информация с текстове и изображения от клиента.
  5. Изработка на менюта и една страница.
  6. Преглед, редакция (при необходимост) и одобрение.
  7. Изработка на останалите страници в зададанието по модел на одобрената страница.
  8. Преглед на готовият уебсайт и одобрение.
  9. Предоставяне на достъп до контролен панел и инструкции за работа с него.
  10. Вече имате работещ уебсайт, използвайте го 🙂

Допълнителни услуги към изработка на сайт

След изработката на сайта, вие ще имате модерен и работещ сайт. След приключване на нашата работа, ще ви предоставим всички необходими пароли за достъп. От вашия констролен панел ще можете да качвате допълнителна информация или да променяте наличната. Също така, ние ще ви предоставим напълно безплатно видео с обучение за работа с контролния панел.

И все пак, ако имате нужда от допълнителна функционалност на сайта си, може да разгледате предлаганите от нас допълнителни услуги.

Свържете се с нас чрез меню Контакти за повече информация.

Допълнителни услуги към изработка на фирмен сайт

Допълнителни услуги при изработка на сайт
Допълнителни услуги при изработка на сайт

Видове сайтове

Изработка на фирмен сайт от Web studio Yana
Виж повече

Фирмен сайт с услуги

Фирменият сайт е инструмент, чрез който вие представяте вашия бизнес в интернет.

За да  имате възможност да достигнете до повече клиенти, които лесно да ви намират онлайн и да научават за предлаганите от вас услуги, ви е нужен перфектния сайт. 

Не е достатъчно той да е само красив, той трябва да бъде удобен за потребителите, оптимизиран за търсачките и ефективен за вас. Сайтовете, които ние правим ще надминат очакванията ви и ще впечатлят клиентите ви!

Научи повече

Изработка на онлайн магазин
Виж повече

Онлайн магазин

За да продава успешно продукти вашият онлайн магазин факторите са много. Част от тях е той да бъде удобен за потребителя на всички устройства, да има отлична структура и да е SEO оптимизирам за търсачките. Това е силен старт за началото на успешния онлайн магазин.

При изработката на сайтове, ние подхождаме с внимание към всеки детайл. Изработваме сайтът според вашите предпочитания, изискванията на Google и приятното изживяване на потребителя.

Научи повече

Изработка на личен сайт с блог
Виж повече

Личен сайт с блог

Имате нужда от личен сайт и обичате да пишете статии? При нас имате възможност да изберете измежду стотици от готови шаблони с тази цел.

Разбира се, в избрания от вас шаблон се попълва вашата информация, сменят се предпочитани цветове, лого и менюта.

Така вие ще притежавате индивидуален дизайн според вашите нужди. Освен това работим на достъпни цени.

След изработката на сайта, вие ще имате възможност да качвате неограничен брой статии и снимки във вашия блог, както и да заменяте качената информация.

Направете първата крачка към вашия успешен личен сайт с блог.

Научи повече

Резизайн на сайт
Виж повече

Редизайн на сайт

Редизайн на сайт, в същност, е основен ремонт, правещ значителна промяна на елементи като съдържанието, структурата, визуалните елементи и кода на текущия уебсайт. Ревизирането и променянето на съставните елементи на дадения сайт имат за цел да подобрят визията, функциите, потребителския опит и всички други параметри, засягащи качественото представяне на сайта – пред потребителите и алгоритмите на онлайн търсачките.

Научи повече

 

Изработка на сватбен сайт
Виж повече

Сватбен сайт

Предстои ви сватба? Организацията е голяма? Улеснете себе си и вашите гости! Предлагаме изработка на модерен и удобен сватбен сайт.

Чрез него, гостите ви лесно ще се ориентират за мястото и датата на събитието, какъв подарък да изберът, кои ще са кумувете и т.н.

А вие ще бъдете улеснени организационно. Забравете за дългото писане на покани,  списък с гости и менюта за всеки гост.

Ще имате възможност да изпратете виртуална покана на гостите си и всеки ще посочи присъствие/отсъствие и желано меню, транспорт, нощувка и т.н. Вие ще получавате известие на собсвения си имейл при всеки потвърдил поканата. Направете това събитие още по-незабравимо!

Научи повече

Поддръжка на сайт
Виж повече

Поддръжката, с която ще се чувствате спокойни за сайта си!
Ако имате нужда от поддръжка на WordPress сайт, то вие сте на правилното място. Ние, от Уеб студио Яна, имаме отличен опит с WorPress сайтове и можем да ви помогнем.

Научи повече

Предимства на сайт, изработен от нас

Функционалност

Красивият дизайн не е достатъчен. Ние знаем това и за това разработваме сайтове, удобни както за потребителя, така и за собствениците на уеб сайта. Съобразяваме се с приятното потребителското изживяване в сайта, отговарящо на нуждите на вашия бизнес.

Ние обръщаме специално внимание на мобилната версия на уеб сайта, като я правим удобна както за лаптопи, така и за таблети и мобилни устройства. Освен удобство за потребителя, това е и едно от последните изисквания на Google за индексиране и класиране в резултати от търсене.

Дизайн

При нас имате възможност за избор на готови шаблони, което веднага ви дава ясна представа как би изглеждал вашия уебсайт, още преди да сме започнали работа. Всеки шаблон се обработва според вашите препочитания и така получавате индивидуален и уникален сайт.

За качеството на потребителското изживяване е важен всеки елемент в сайта. За това, в процеса на работа по изработка на сайт, ние обръщаме специално внимание и на най-дребните детайли по дизайна.

SEO оптимизиция

Сайтовете, който ние създаваме, не са само красиви. Благодарение на нашите опитни специалисти, ние правим SEO оптимизирани сайтове. Какво означава това? Има определени изисквания и специфики за да бъде вашия уебсайт разпознаваем от търсачките и предпочитан от потребителите. Без тази оптмизация, сайтът е неефективен. Във всяка наша оферта е включено базова SEO оптимизация, което е отличен старт на всеки нов уеб сайт. Ние можем да помогнем за развитието на вашия сайт!

Направи запитване

Направи запитване за изработка на сайт

Успешен сайт

Готови ли сте за промяната? Нека я направим заедно!