Нашите услуги

Web Design & SEO

Нашите най-популярни услуги

Изработка на фирмен сайт от Web studio Yana
Виж повече

Фирмен сайт с услуги

Фирменият сайт е инструмент, чрез който вие представяте вашия бизнес в интернет.

За да  имате възможност да достигнете до повече клиенти, които лесно да ви намират онлайн и да научават за предлаганите от вас услуги, ви е нужен перфектния сайт. 

Не е достатъчно той да е само красив, той трябва да бъде удобен за потребителите, оптимизиран за търсачките и ефективен за вас. Сайтовете, които ние правим ще надминат очакванията ви и ще впечатлят клиентите ви!

Научи повече

Изработка на онлайн магазин
Виж повече

Онлайн магазин

За да продава успешно продукти вашият онлайн магазин, факторите са много. Част от тях е той да бъде удобен за потребителя на всички устройства, да има отлична структура и да е SEO оптимизиран за търсачките. Това е силен старт за началото на рентабилен онлайн магазин.

При изработката на уеб сайтове, ние подхождаме с внимание към всеки детайл. Изработваме уеб сайтът според вашите предпочитания, изискванията на Google и приятното изживяване на потребителя.

Научи повече

SEO оптимизация на сайт
Виж повече

SEO оптимизация

В изработката на сайт, ние винаги включваме базова SEO оптимизация и даваме безплатни насоки как да качвате информация съобразена с търсаките. Но за да се развива още повече вашият бизнес онлайн е нужна по-задълбочена работа.

Вашата SEO стратегия трябва да бъде гъвкава и съобразена с алгоритмите на търсачките. Това е така, защото те постоянно се променят и развиват, за да осигурят на потребителите надеждни и релевантни резултати от търсенето. Това налага наместа на специалист, който има технически умения и задълбочени знания за това как работят търсачките.

Научи повече

Изработка на личен сайт с блог
Виж повече

Личен сайт с блог

Имате нужда от личен сайт и обичате да пишете статии? При нас имате възможност да изберете измежду стотици от готови шаблони с тази цел.

Разбира се, в избрания от вас шаблон се попълва вашата информация, сменят се предпочитани цветове, лого и менюта.

Така вие ще притежавате индивидуален дизайн според вашите нужди. Освен това работим на достъпни цени.

След изработката на сайта, вие ще имате възможност да качвате неограничен брой статии и снимки във вашия блог, както и да заменяте качената информация.

Направете първата крачка към вашия успешен личен сайт с блог.

Научи повече

Изработка на сватбен сайт
Виж повече

Сватбен сайт

Предстои ви сватба? Организацията е голяма? Улеснете себе си и вашите гости! Предлагаме изработка на модерен и удобен сватбен сайт.

Чрез него, гостите ви лесно ще се ориентират за мястото и датата на събитието, какъв подарък да изберът, кои ще са кумувете и т.н.

А вие ще бъдете улеснени организационно. Забравете за дългото писане на покани,  списък с гости и менюта за всеки гост.

Ще имате възможност да изпратете виртуална покана на гостите си и всеки ще посочи присъствие/отсъствие, желано меню, транспорт, нощувка и т.н. Вие ще получавате известие на собсвения си имейл при всеки потвърдил поканата. Направете това събитие още по-незабравимо!

Научи повече

Поддръжка на сайт
Виж повече

Поддръжката, с която ще се чувствате спокойни за сайта си!

Ако имате нужда от поддръжка на WordPress сайт, то вие сте на правилното място. Ние, от Уеб студио Яна, имаме отличен опит с WorPress сайтове и можем да ви помогнем.

Научи повече

Резизайн на сайт
Виж повече

Редизайн на сайт

Редизайн на сайт, всъщност, е основен ремонт, правещ значителна промяна на елементи като съдържанието, структурата, визуалните елементи и кода на текущия уебсайт. Ревизирането и променянето на съставните елементи на дадения сайт имат за цел да подобрят визията, функциите, потребителския опит и всички други параметри, засягащи качественото представяне на сайта – пред потребителите и алгоритмите на онлайн търсачките.

Научи повече

Изработка на уебсайт
Виж повече

Изработка на сайт

При изработката на всеки сайт при нас, имате възможност да изберете измежду стотиците видове шаблони. Може да разгледате част от тях в „Готови шаблони“ Ако не намирате подходящия за вас се свържете с нас на info@webstudioyana.com и ще ви помогнем в избора.
Шаблоните са само примерни и са част от DIVI. Всеки един от тях ще се преработи според вашите предпочитания. Ние ще изработим вашият сайт според нуждите на вашия бранд и предоставената от вас информация. Така ще имате напълно индивидуален, модерен и работещ сайт.

Научи повече

Допълнителни услуги
Виж повече

След изработката на сайта, вие ще имате модерен и работещ сайт. След приключване на нашата работа, ще ви предоставим всички необходими пароли за достъп. От вашия контролен панел ще можете да качвате или променяте допълнителна информация.
Също така ние ще ви предоставим напълно безплатно видео с обучение за работа с платформата.
И все пак, ако имате нужда от допълнителна функционалност на сайта си, може да разгледате предлаганите от нас допълнителни услуги. Свържете с нас на +359 889 43 32 82 или чрез info@webstudioyana.com за повече информация.

Научи повече

С какви платформи работим?

Можем да изработим Вашият сайт на WordPress или OpenCart, според предпочетанията Ви.

WordPress

Изработка на сайт с WordPress

Ние от “Уеб студио Яна”, работим предимно с WordPress и билдър DIVI (Научи повече за DIVI тук).

Билдърът DIVI предоставя неограничени възможности и контрол върху всеки един елемент от страниците на сайта. Това дава възможност да се създаде уникален дизайн, изцяло според вашите нужди и предпочитания.

С този билдър може да се изработят всякакви видове сайтове, включително и онлайн магазин, чрез добавяне на плъгин WooCommerce (който е безплатен).

Освен това DIVI предлага над 300 вида теми и над 2300 вида шаблони за страници. Това е огромно предимство и удобство, защото имате голям избор на готови шаблони, по които може да се създаде вашият уебсайт. Всеки шаблон се преработва според вашите изсиквания за цвят, шрифт, текстове, менюта, снимки и т.н, което прави вашия уебсайт уникален. Разбира се, по ваше желание, можем да изработим уебсайтът ви по напълно индивидуален дизайн.

Също така, няма да ви се налага да доплащате за допълнителна тема в WordPress, тъй като Уеб Студио Яна” ви подарява такава, при изработка на уебсайт с DIVI.

Нашите специалисти познават отлично спецификата на билдъра DIVI и платформата WordPress. С нашите умения и предооствената от вас информация, заедно, ще изградим един модерен, красив, функционален и рентабилен сайт!

Вижте повече за видовете сайтове, които предлагаме тук.
Научете повече за билдъра DIVI тук

Харесали сте си тема за WordPress, но не знаете как да я настройте и как да работите с нея?

Всяка готова тема има своята специфика и понякога може да се изгубите в многото плъгини и отделни елементи идващи с нея. Ако сте неопитни или просто нямате време, по-добре доверете тази работа на специалист. Често, мислейки, че е много лесно с готова, платена тема, нещата се оплескват още в самото начало 🙂

Свържете се с нас и заедно ще изградим вашият нов уебсайт. Нашият екип от специалисти са работили с различни готови теми, предимно използващи билдъри като Elementor Pro, DIVI и други. Ние бързо и лесно ще настроим вашата тема, така че тя да бъде ефективна за вас.

Може да видите повече подробности за услугите редизайн на уебсайт или изработка на уебсайт.

OpenCart

OpenCart

В OpenCart, работим с готова тема, която вие сте си избрали и закупили предварително. Ако все още не сте го направили, можем да помогнем в избора на тема, след което да я инсталираме и настроим.

Качването на продукти в сайта не се извършва от нас. След като сайта е готов, ние ще изготвим специално за Вас обучително видео, за това как да качвате продуктите си правилно.

Вижте повече информация за създаване на Онлайн магазин и редизайн на сайт.

Вашият бизнес е успешен. Хубавата новина е, че той може да бъде такъв и в интернет!

Изработка на уебсайт

Ние ще изградим вашия уебсайт по нов, модерен, функционален, удобен и работещ за вас начин. Свържете се с нас.

Поддръжка на уебсайт

Предлагаме поддръжка на вашия уебсайт по индивидуална оферта. Доверете се на специалистите и оставете грижите за уебсайта си на нас.

Search Engine Optimization

SEO е задължителен елемент към успешния уебсайт. Чрез него търсачките и хората ви откриват лесно, без да се налага да плащате за реклама.

Допълнителни услуги

Ако имате нужда от допълнителна функционалност на уебсайта си, може да разгледате предлаганите от нас допълнителни услуги.

Google Analytics

Ако поръчате изработка на уебсайт при нас, ние ще вградим безплатно всички необходими Google инструменти като Google Analytics, GSC и ReCaptcha.

Обучителни видеа

След като изработим вашия уебсайт, ние ще направим безплатно за вас, обучително видео с информация как правилно да качвате нова информация.

Успешен сайт

Готови ли сте за промяната? Нека я направим заедно!