Портфолио

Нашата работа

Редизайн на сайт Blyasak28.com

blyasak28.com

Сайт за услуги за професионално почистване

Сайтът беше с много стара визия и неудобен за мобилни устройства. След редизайн от наша страна, чрез билдъра DIVI, сайтът вече има модерна и удобна визия. Сега той е с „responsive design“ и е удобен за всички устройства. При изработката му сме запазили всички URL адреси от старата версия, за да запази позициите си в Google. Освен това сме подобрили неговото SEO, което подпомогна издигането му до първи места в Google.

Изработка на сайт Avon-bg.com

Avon-bg.com

Онлан магазин за козметика

Сайтът е изграден на WordPress, с готова тема, използваща Elementor Pro. Готовата тема не означава готов сайт. Всяка тема и билдър си има своята специфика и тя трябва да се познава добре за да се настрои подходящо според нуждите на сайта. Предимството тук е, че се използва Elementor Pro, което дава неограничени възможности в дизайна. Благодарение на отличните ни познания на билдъра, сайтът стана точно както клиента желаеше. Създадохме нови страници и функционалности, които не бяха включени в готовата тема. Оптимизарали сме целият сайт и въпреки, че това не е официалния сайт на Avon, той е на 2ро място след официалния в Google. Освен това, този сайт е откриваем по много ключови думи, с които изпреварва дори официалния 🙂

Изработка на сайт rsibg.online

rsibg.online

Сайт визитка на Royal Sales International

Сайтът е изграден в WordPress, изцяло с билдъра DIVI, без готова тема. Фирмата нямаше собствен сайт до този момент и имаше нужда от такъв, за да бъде откриваема в интернет пространството. Благодарение на нашата работа, фирмата вече има собствен сайт и е на първо място в търсачките.

Изработка на онлайн магазин ZdraveiMoeZdrave.com

zdraveimoezdrave.com

Онлайн магазин за продукти за здраве

Сайтът е изграден с OpenCart и готова тема. Отлично оптимизиран както за търсачки, така и за хората. Удобен, функционален и работещ за бизнеса. С по-голямата част от ключовите си думи, сайтът се класира на първо място в Google. Продажбите се осъществятват предимно от органично търсене, което е огромно предимство за собственика 🙂

Изработка на онлайн магазин LiveinBalancebg.com

liveinbalancebg.com

Онлайн магазин за продукти и обучения

Този сайт е изграден с WordPress и готова тема, използваща билдъра Elementor. Въпреки готовата тема, всеки собственик на сайт има индивидуални нужди. Именно за това, купуването на готова тема не прави готов сайт. Всяка тема и билдър си има своите специфики и тогава ви трябва специалист. Нашите специалисти имат дългогодишен опит с различни билдъри и CMS системи и могат да помогнат в изграждането на сайт с готова тема. Помогнахме на собственичката на този сайт, можем да помогнем и на Вас!

creativehrmarketing.com

creativehrmarketing.com

Фирмен сайт

Този сайт е изграден с WordPress и билдър DIVI. Собственикът си избра готов темплейт от DIVI, подхождащ на предлаганите от него услуги. За всяка страница темплейтите са преработени специално за нуждите на бизнеса и изискванията на собственика.
Сайтът е удобен за всички видове мобилни устройства.
Освен базовата SEO оптимизация, собственикът се възползва и от услугите ни за разширена SEO оптимизация. Това бързо покачи сайтът до първа страница в Google.

promayafestival.com

promayafestival.com

Сайт за детски арт фестивал Промая

Изградихме го на WordPress с билдър DIVI. Предпочитаме този билдър, защото е удобен, модерен, гъвкав и има невероятни възможности. Освен това познаваме отлично функциите му и резултатите са впечатляващи.

Организаторите имаха нужда от уебсайт, представящ дейностите на детски арт фестивал Промая, състоящ се в гр. Стара Загора през септември 2022г. Трябваше да се изработи бързо, да е удобен за потребителите и да бъде лесно откриваем в интернет, с карта на точното местоположение, контакти и т.н. Изпълнихме всички изисквания и посетителите бяха доволни от предоставената информация и лесната навигация в сайта.

Сватбен сайт

wedding.webstudioyana.com

Сватбен сайт

Това е напълно готов примерен сватбен сайт. Изграден е чрез WordPress и Divi. Удобствата и предимствата да имате собствен сайт преди деня на вашата сватба са много. Част от тях са лесната организация при списъка с гости, избор на подарък от страна на гостите, писане на пожелания, споделяне на снимки и т.н. Тук всеки гост може да потвържди/откаже своето присъствие, избора своето меню, брой присъстващи деца и т.н. След това вие само изтегляте готовия списък с гости. Впечатлете гостите си още преди деня на сватбата си и направете организацията по-лесна за вас!

mediahubbg.com

mediahubbg.com

Сайт за ПР услуги

Сайтът е изработен на WordPress, изцяло с билдър DIVI по индивидуален дизайн. Сайтът е с изчистена и модерна визия. В същото време предлаганите услуги изискват допълнителни функционалности, за което сме използвали допълнителен код, съобразен с DIVI. Уебсайтът е напълно SEO оптимизиран за търсачките и потребителите. Малко след пускането му, той вече се класира на на 2ро място в Google по ключовите си думи.

Фондация El Duende

elduendefoundation.com

Сайт за фондация

Сайтът е изграден на WordPress с билдър DIVI. Фондацията имаше нужда от сайт, представящ дейността им. Целият дизайн и структура е съобрзен с изискванията на фондацията. Сайтът е удобен за всички мобилни усройства и декстоп екрани. Благодарение на базовата SEO оптмизация, която направихме той е лесно откриваем както за търсачките, така и за потребителите.

webstudioyana.com

webstudioyana.com

Сайт визитка за услуги

Разбира се, този сайт е изцяло изработен от нас. 🙂 Изградихме го на WordPress с билдър DIVI. Предпочитаме този билдър, защото е удобен, модерен, гъвкав и има невероятни възможности. Освен това познаваме отлично функциите му и резултатите са впечатляващи.

Да започваме

Имате нужда от сайт? Нека го изградим заедно!