Отзиви

Направи запитване за изработка на сайт

Последни отзиви от клиенти:

Страхотно отношение, професионализъм и компетентност!

Rated 5,0 out of 5
май 4, 2023

Страхотно отношение, професионализъм и компетентност

Teodora Markova

Благодаря на Web studio Yana

Rated 5,0 out of 5
октомври 18, 2022

Много съм доволна. Имахме нужда от сайт за да представим нашите услуги. Изключително лесно се работи с Яна Сиракова, подхожда с търпение и съдейства за всички възникнали въпроси. Сайтът ни беше изработен в посочените срокове и стана точно както го искахме. Освен това бързо се класирахме на челни места в Google, благодарение на оптимизацията, която беше направена много професионално. И не по-малко важно е, че работят на достъпни цени. Със сигурност препоръчвам Web studio Yana за изработка на сайт!

Елена

Изключителен професионализъм!

Rated 5,0 out of 5
септември 28, 2022

Сайтът, който изработи Яна е прекрасен. Съобрази се с всички изисквания и го направи в изключително кратък срок. Много съм доволна от резултата 🙂

Мария

Моят сайт беше изработен отлично

Rated 5,0 out of 5
април 19, 2022

Благодаря за прекрасното отношение и перфектно свършената работа.

Гергана
Отзив за Web studio Yana от Елица-Лайф и бизнес коуч
Отзив за Web studio Yana от Петя за изработка на сватбен уеб сайт
Отзив за Web studio Yana от Петя за изработка на сватбен уеб сайт
Отзив за Web studio Yana от Media Hub
Мнение за Web studio Yana от facebook
Мнение за Web studio Yana
Мнение за Web studio Yana

Истории на успелите

Live in Balance

Препоръчвам Яна Сиракова с две ръце! Тя проявява изключително търпение в комуникацията и търси най-добрите работещи решения за конкретния проект. Това е особено важно, ако на човек му се случва за първи път да си прави сайт. Много е идейна и креативна, но и си държи на прецизността и детайла. Приключението „Да имам сайт“ с Яна изглежда като детска игра с професионален резултат. Успех!

Г. Минтова

Собственик, Live in Balance

Avon-bg

От доста време търсим добър и отзивчик специалист за изработка на сайта ни. Намерихме го в „Web studio Yana“. Екипът е страхотен и се работи лесно с тях. Креативни и гъвкави. Направиха онлайн магазина ни, точно както си го предствяхме, с всички нужни функционалности. Препоръчвам ги горещо!

Г. Николова

Мениджър, Avon-bg

Блясък 28 ООД
Професионализъм, коректност и лесна комуникация. Сайтът ни имаше нужда от редизайн и благодарение на „Уеб студио Яна“ сега имаме модерен, функционален, красив, бърз и удобен за всички мобилни устройства сайт. Освен това не само, че запазихме позициите си в Google, но и си подобрихме класацията. Клиентите ни са очаровани от новата визия на сайта ни. Специални благодарности на Яна Сиракова, с която главно работихме. Много креативна, отзивчива и отговорна. Благодарим за перфектно свършената работа!
Я. Донева

Собственик, Блясък 28 ООД

Здравей Мое Здраве

Вече близо 6 години работим с „Web studio Yana“ и най-вече с Яна Сиракова и сме повече от доволни. Целият екип са професионаисти във всяко отоношение. Отлична комуникация и перфектно свършена работа. Не само изработиха сайта ни, те го направиха наистина работещ за нас. Вникват в детайла, спецификите и нуждите на бизнеса. И всичко това на отлична цена. За в бъдеще със сигурност ще продължим да им се доверяваме и да ги препоръчваме!

И. Павлов

Мениджър, Здравей Мое Здраве