Изработка на фирмен сайт

Какво е фирмен сайт?

Фирменият сайт е инструмент, чрез който вие представяте вашия бизнес в интернет. Чрез него, имате възможност да достигнете до повече клиенти, които лесно да ви намират и да научават за предлаганите от вас услуги.

Ако считате, че фирменият сайт е вашата следваща крачка към успешния бизнес, то вие сте на правилното място. Ние, от „Уеб студио Яна“, имаме отличен опит с фирмени сайтове и можем да ви помогнем.

Не се колебайте! Свържете с нас на +359 889 43 32 82 или чрез info@webstudioyana.com . Ние ще ви направим безплатна консултация и оферта според вашите изисквания.

Изработка на фирмен сайт от Web studio Yana

Изработка на фирмен сайт. Какво включва?

При изработката на всеки фирмен сайт при нас, имате възможност да изберете измежду стотиците видове шаблони или да бъде изработен по напълно индивидуален дизайн. Може да разгледате част от тях в „Готови шаблони“ Ако не намирате подходящия за вас се свържете с нас чрез меню „Контакти“ и ще ви помогнем в избора.
Шаблоните са само примерни и са част от DIVI. Всеки един от тях може да бъде преработен според вашите предпочитания. „Уеб студио Яна“ ще изработи вашият уебсайт според нуждите на бранда ви и предоставената от вас информация. Така ще имате напълно индивидуален, модерен и работещ сайт.
По-долу е описано какво е включено в офертата за изработка на фирмен уебсайт. Ако вашия бизнес има допълнителни изисквания и нужди може да видите предлаганите от нас допълнителни услуги към изработка на фирмен уебсайт.

При нас изработката на фирмен уебсайт включва:

Изработка на нужните страници

Използване на готов шаблон по ваш избор

Цветове според вашите предпочитания

Персонализация на главата (хедъра) на уебсайта по ваш избор – с лого*, текст*, меню, цвят

Мобилна версия на сайта или т.нар. адаптиран/responsive design

Имате богат избор на шрифтове

Добавяне на текстове и снимки*

Галерия със снимки*

Блог с възможност за качване на неограничен брой статии

Форма за контакт

Спам защита

Google maps (ако желаете да посочите точен адрес)

Административен панел за управление на съдържанието, за да можете при нужда, в бъдеще да добавите/премахнете текстове, снимки, статии и т.н.

Един език

CMS WordPress, тема и билдър DIVI

Инструкции за работа с административен панел

Срок на изпълнение 2 седмици след предоставяне на всички текстове и снимки от страна на клиента

* Информацията като текстов и снимков материал се предоставят от клиента

Направи запитване

Направи запитване за изработка на сайт