Изработка на личен сайт с блог

Какво е личен сайт с блог?

Личен сайт с блог е много подходящ за хора обичащи да пишат статии. Той е инструмент за популяризирането на блог статии или личност (сайт визитка). Блогът може да се разглежда като част от образа на автора, лицето му пред многомилионна армия от интернет потребители.

Ако все още мислите, как да се представите най-добре в интернет, то вие сте на правилното място. Ние, от „Уеб студио Яна“, имаме отличен опит с изработката на сайтове и можем да ви помогнем.

Не се колебайте! Свържете с нас на +359 889 43 32 82 или чрез info@webstudioyana.com . Ние ще ви направим безплатна консултация и оферта според вашите изисквания.

Изработка на личен сайт с блог

Изработка на личен сайт с блог. Какво включва?

При изработката на всеки уебсайт при нас, имате възможност да изберете измежду стотиците видове шаблони или да бъде изработен по напълно индивидуален дизайн. Може да разгледате част от тях в „Готови шаблони“ Ако не намирате подходящия, се свържете с нас чрез меню „Контакти“ и ще ви помогнем в избора.
Шаблоните са само примерни и са част от DIVI. Избраният шаблон може да бъде преработен според вашите предпочитания. „Уеб студио Яна“ ще изработи вашият уебсайт според нуждите на бранда ви и предоставената от вас информация. Така ще имате напълно индивидуален, модерен и работещ сайт.
По-долу е описало какво е включено в офертата за изработка на личен уебсайт с блог. Ако вашия бизнес има допълнителни изисквания и нужди може да видите предлаганите от нас допълнителни услуги към изработка на личен сайт с блог.

При нас изработката на личен сайт с блог включва:

Изработка на нужните страници

Използване на готов шаблон по ваш избор

Цветове според вашите предпочитания

Персонализация на главата (хедъра) на уебсайта по ваш избор – с лого, текст*, меню*, цвят

Мобилна версия на уебсайта или т.нар. адаптиран/responsive design

Имате богат избор на шрифтове

Добавяне на текстове и снимки*

Блог с възможност за качване на неограничен брой статии

Неограничен брой категории в блога

Форма за контакт

Спам защита

Google maps (ако желаете да посочите точен адрес)

Административен панел за управление на съдържанието, за да можете в бъдеще да добавите/премахнете текстове, снимки, статии и т.н.

Един език

Платформа WordPress, тема и билдър DIVI

Инструкции за работа с административен панел

Срок на изпълнение 2 седмици след предоставяне на всички текстове и снимки от страна на клиента

* Информацията като текстов и снимков материал се предоставят от клиента

Направи запитване

Направи запитване за изработка на сайт