Изработка на различни видове сайтове

Видове сайтове

Изработка на фирмен сайт от Web studio Yana
Виж повече

Фирмен сайт с услуги

Фирменият сайт е инструмент, чрез който вие представяте вашия бизнес в интернет.

За да  имате възможност да достигнете до повече клиенти, които лесно да ви намират онлайн и да научават за предлаганите от вас услуги, ви е нужен перфектния сайт. 

Не е достатъчно той да е само красив, той трябва да бъде удобен за потребителите, оптимизиран за търсачките и ефективен за вас. Сайтовете, които ние правим ще надминат очакванията ви и ще впечатлят клиентите ви!

Научи повече

Изработка на онлайн магазин
Виж повече

Онлайн магазин

За да продава успешно продукти вашият онлайн магазин факторите са много. Част от тях е той да бъде удобен за потребителя на всички устройства, да има отлична структура и да е SEO оптимизирам за търсачките. Това е силен старт за началото на успешния онлайн магазин.

При изработката на сайтове, ние подхождаме с внимание към всеки детайл. Изработваме сайтът според вашите предпочитания, изискванията на Google и приятното изживяване на потребителя.

Научи повече

Изработка на личен сайт с блог
Виж повече

Личен сайт с блог

Имате нужда от личен сайт и обичате да пишете статии? При нас имате възможност да изберете измежду стотици готови шаблони с тази цел.

Разбира се, в избрания от вас шаблон се попълва вашата информация, сменят се предпочитани цветове, лого и менюта.

Така вие ще притежавате индивидуален дизайн според вашите нужди. Освен това работим на достъпни цени.

След изработката на сайта, вие ще имате възможност да качвате неограничен брой статии и снимки във вашия блог, както и да заменяте качената информация.

Направете първата крачка към вашия успешен личен сайт с блог.

Научи повече

Резизайн на сайт
Виж повече

Редизайн на сайт

Редизайн на сайт, в същност, е основен ремонт, правещ значителна промяна на елементи като съдържанието, структурата, визуалните елементи и кода на текущия уебсайт. Ревизирането и променянето на съставните елементи на дадения сайт имат за цел да подобрят визията, функциите, потребителския опит и всички други параметри, засягащи качественото представяне на сайта – пред потребителите и алгоритмите на онлайн търсачките.

Научи повече

Изработка на сватбен сайт
Виж повече

Сватбен сайт

Предстои ви сватба? Организацията е голяма? Улеснете себе си и вашите гости! Предлагаме изработка на модерен и удобен сватбен сайт.

Чрез него, гостите ви лесно ще се ориентират за мястото и датата на събитието, какъв подарък да изберът, кои ще са кумувете и т.н.

А вие ще бъдете улеснени организационно. Забравете за дългото писане на покани,  списък с гости и менюта за всеки гост.

Ще имате възможност да изпратете виртуална покана на гостите си и всеки ще посочи присъствие/отсъствие и желано меню, транспорт, нощувка и т.н. Вие ще получавате известие на собсвения си имейл при всеки потвърдил поканата. Направете това събитие още по-незабравимо!

Научи повече

Поддръжка на сайт
Виж повече

Поддръжката, с която ще се чувствате спокойни за сайта си!
Ако имате нужда от поддръжка на WordPress сайт, то вие сте на правилното място. Ние, от Уеб студио Яна, имаме отличен опит с WorPress сайтове и можем да ви помогнем.

Научи повече

Изработка на сайт. Как работим?

При изработката на всеки сайт при нас, имате възможност да изберете измежду стотиците видове шаблони или да бъде изработен по напълно индивидуален дизайн. Може да разгледате част от тях в „Готови шаблони“ Ако не намирате подходящия за вас се свържете с нас на info@webstudioyana.com и ще ви помогнем в избора.
Шаблоните са само примерни и са част от DIVI. Всеки един от тях ще се преработи според вашите предпочитания. Ние ще изработим вашият сайт според нуждите на вашия бранд и предоставената от вас информация. Така ще имате напълно индивидуален, модерен и работещ сайт.

Стъпки по изграждането на сайт. Как работим?

Стъпки по изграждане на сайт

Стъпки по изграждането на сайт. Как работим?

 1. Обсъждане на структура на сайта – брой и видове страници, менюта
 2. Избор на цветове и лого
 3. Избор на примерна тема
 4. Изготвяне на оферта
 5. Предоставяне на информация с текстове и изображения
 6. Изработка на менюта и една страница
 7. Преглед, редакция (при необходимост) и одобрение
 8. Изработка на останалите страници в зададанието по модел на одобрената страница
 9. Готов сайт и одобрение
 10. Предоставяне на достъп до контролен панел и инструкции за работа с него
 11. Вече имате работещ сайт, използвайте го 🙂

Направи запитване

Направи запитване за изработка на сайт

Успешен сайт

Готови ли сте за промяната? Нека я направим заедно!